Workshop AT: 17-18 Oct 2015, București:“Sistemul racket – sentimente racket vs sentimente autentice”

Sharing is caring 🙂
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on Reddit

CAT-B (Clubul de Analiza Tranzactionala – Bucuresti)

CATB logo

va invita in perioada 17-18 octombrie 2015 la cursul

“Sistemul racket – sentimente racket vs sentimente autentice”
Cursul este sustinut de: Jos Ten Vergert (PTSTA – C) si Marij Peeters (PTSTA – C) din Olanda.

Jos este PTSTA in domeniul consilierii. Ea are 58 de ani, lucreaza in practica privata si are un centru AT de coaching, consiliere, supervizare, training si consiliere in cariera. Are experienta in procesul de schimbare, in dinamica grupurilor, ghidare in cariera si de a creste capacitatile si a revitaliza persoanele cu handicap de vedere.
Marij Peeters este psiholog si psihoterapeut, specializata in terapia familiei.
Cursul va imbina aspectele teoretice ale modelului sistemului racket (sau sistemul scenariului de viata) cu exercitii practice de auto-constientizare. Parte din curs va fi si discutia despre sentimentele racket (sau sentimente parazite) si sentimentele autentice, despre sentimentele primare si cele secundare.
Modelul sistemului racket ofera un instrument util terapeutilor in lucrul cu clientii (ca mijloc de analiza) si un instrument util clientilor insisi, ca mijloc de schimbare. Cursul va oferi posibilitatea identificarii propriului sistem racket si a strategiilor de a iesi din acest sistem care functioneaza ca un cerc vicios in care suntem prinsi pentru a ne sustine scenariul de viata.
Cui se adreseaza?
Cursul se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea personala si profesionala, indiferent de nivelul de cunostere al metodei analizei tranzactionale sau de formarea profesionala. Este recomandat celor care lucreaza in domenii precum: psihologie, medicina, asistenta sociala, resurse umane, pedagogie.
CAT-B va asigura pentru pauzele de confort gratuit si la discretie cafea si crontzanele (dulce si sarat). Pentru facilitarea procesului de invatare va exista traducere din engleza la fiecare workshop; partea de training a workshop-urilor (fara feedbackurile personale) va fi inregistrata audio si fiecare participant va primi ulterior CD-ul.
Durata seminarului : sambata: 9.30 – 18.00 cu pauza de masa;
duminica: 9.30 – 18.00 cu pauza de masa.
Pretul: 290 RON.
Locatia va fi comunicata ulterior celor care se inscriu.
Pentru inscriere si mai multe informatii va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa: ClubulAT@yahoo.com

Sharing is caring 🙂
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on Reddit