Training avansat de Imaginal Healing cu Robert Moss,1- 4 Octombrie 2015, România

Sharing is caring 🙂
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on Reddit

– un eveniment Drumul spre Centru –

Robert Moss, cel mai important profesor de visare din lume in acest moment si creatorul unei metode originale de lucru cu visele –“Active Dreaming” (Visare Activa) – revine in Romania pentru a patra oara, in cadrul unui eveniment devenit traditie la Drumul spre Centru – de data asta, pentru un training avansat in ceea ce priveste lucrul cu vise si imaginatie: Imaginal Healing (1- 4 Octombrie 2015, joi-duminica, pe malul Marii Negre. Locatia exacta va fi anuntata ulterior). Participantii la acest training vor primi un certificat de absolvire. Se asigura traducere in limba romana.

RoMoss

Cui se adreseaza acest training ? Daca esti pur si simplu pasionat(a) de vise, imagini si imaginatie si vrei sa inveti mai multe despre puterea lor vindecatoare, acest training este pentru tine. Daca esti psiholog, psihoterapeut, consilier de dezvoltare personala, coach, formator, trainer, medic sau terapeut de orice fel; daca ai de-a face cu situatii in care trebuie sa lucrezi cu durerea – a ta sau a altuia – acest training este pentru tine. Daca vrei sa-ti dezvolti latura creativa sau lucrezi deja intr-un domeniu care presupune creativitate, acest training este pentru tine.

Detalii:

Imaginal Healing. Training Retreat.

Cel care vindeca prin intermediul imaginatiei ii ajuta pe oameni sa isi recapete starea de bine si sa o mentina, si sa duca vieti mai pline si de fapt mai pline de viata, prin concentrarea asupra puterii creative a imaginilor. Folosim termenul de “imaginal” pentru a distinge intre imaginatia adevarata si fantezia fara substanta.

Unul din adevarurile imaginatiei este ca trupul crede in imagini. O imagine poarta o incarcatura fizica: trimite impulsuri electrice in corp si influenteaza puternic chimia organsimului. Stiinta medicala confirma faptul ca trupul nu pare sa distinga intre un eveniment fizic si un gand sau o amintire a unui eveniment. Asta inseamna ca avem o putere imensa de a ne influenta in sensul in care sa ne simtim sanatosi si plini de viata, sau bolnavi si deprimati, in functie de gandurile si imaginile carora alegem sa le dam atentie.

In cadrul acestui training avansat si intensiv vei putea sa iti revendici puterea de a fi vindecatorul propriei tale vieti si propriul saman al sufletului tau – si sa aduci daruri de vindecare altora. Ariile de practica vor include:

Cum sa creezi si sa folosesti propriile Imagini pentru Vindecare

pentru mai multe detalii:

http://drumulsprecentru.ro/training-avansat-cu-robert-moss-imaginal-healing/

Te astept cu drag !

Ana Maria

detalii si inscrieri: ana@drumulsprecentru.ro

(nota: conceptul si prezentarea acestui training ii apartin lui Robert Moss)

Organizator:

Ana Maria Stefanescu – dream teacher, terapeut transpersonal, trainer
Ana Maria este trainer certificat (formator) si are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams). Tine workshop-uri si consultatii individuale de lucru cu visele din ianuarie 2012; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si initiatoare a World Day of Active Dreaming.
In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).

(foto; arhiva personala)

Sharing is caring 🙂
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on Reddit