Spiritul Sacru al Focului

Spiritul Sacru al Focului

Avem bucuria si onoarea de a va invita sa participati in weekendul
16-17-18 Septembrie 2011 la workshopul :
SPIRITUL SACRU AL FOCULUI 
Ceremonia focului- Mersul pe jar-Vindecare-Depasirea fricilor- Imposibilul devine posibil- Depasirea blocajelor

un Workshop cu Eva Meier Bear si Mike Finding Tiger din Portugalia

(Mersul descult pe jarul luminos este absolut voluntar !)

In acest weekend ne apropiem de puternica energie vindecatoare a Focului Sacru, cu ajutorul ceremoniei focului, al cercului de tobe , al calatoriei samanice, al lucrului cu animalele de putere si al exercitiilor in care ne vom infrunta fricile si blocajele, transformand acele energii captive in putere vindecatoare. Fiind profund conectati cu sursa noastra interioara a Focului Divin al iubirii, luminii si puterii, vom invata cum sa depasim obstacolele si problemele.
Veti trai experienta intregului vostru potential si va veti simti adevarata putere personala !
Acum e ceasul puterii voastre, acum e ora pentru a va decide sa va imbunatatiti viata, pentru binele vostru si al tuturor fiintelor vii !

Alaturati-va cercului de vindecare al Focului Sacru pentru a trai un weekend de neuitat !
Conducatorii acestui workshop sunt :
Eva Meier Bear: nascuta in 1964 in Elvetia, ea traieste din 1999 in Portugalia. Eva e mama a doi copii adulti , practiciana ayurvedica , terapeuta prin masaj , sweatlodge keeper, instructoare de mers pe jar, scriitoare, facilitatoare de workshopuri spirituale si de retreaturi pentru femei si fete, conducatoare de traininguri profesionale si firewalkuri din 1993 .
In muntii Elvetiei, precum si in Algarve/ Portugalia, Eva a avut o ferma organica cu oi si cai,cultivand produse agricole sanatoase, integrand acolo si un centru de seminarii si workshopuri samanice, de vindecare naturista , ritualuri de trecere, firewalk-uri si vacante…
in 2010, dupa intoarcerea din Cautarea Viziunii ( Vision Quest) din tinutul Sami , ea a decis sa renunte la ferma si la centrul spiritual din Algarve/Portugalia, pentru a urma chemarii spiritelor focului . Acum, ea isi dedica puterea feminina plina de inspiratie catre munca de Lecuitoare cu Foc , calatorind prin Europa in locurile in care este invitata de oameni pentru a le impartasi din experienta ei vindecatoare si din munca ei cu spiritul sacru al focului .
Firewalking-ul e viata mea, iubirea mea, pasiunea si profesia mea

Mike Makus, Finding Tiger: nascut in 1957 in Germania, Mike traieste acum in Portugalia. El este pictor si sculptor. Munca sa de artist este influentata de conectarea sa spirituala cu natura, in special cu elementul Foc, pe care il intelege a fi ” invatatorul creatiei divine”. Mike este sweatlodge keeper, firewalk instructor, firewalk engineer si firebuilding artist.
Focul este invatatorul si inspiratia mea ”

Eva si Mike au ewfectuat ceremonii ale focului si firewalkuri pentru grupuri de la 20 la 600 de persoane, in Portugalia, Germania, Spania, Italia, Austria , Scandinavia , si Elvetia , iar acum abia asteapta sa va cunoasca pe VOI, OAMENI AI FOCULUI din ROMANIA …!
costul participarii: 110 euro .( nu include drumul, cazarea si mesele )
Relatii si inscrieri aurelmocanu@yahoo.com
Workshopul este rezidential, intr-o minunata locatie la munte. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>