“Despre depresie din perspectiva analizei tranzactionale”,20 – 21 iunie 2015, București

Sharing is caring 🙂
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on Reddit
CAT-B (Clubul de Analiza Tranzactionala – Bucuresti) va invita in perioada 20 – 21 iunie 2015, la cursul “Despre depresie din perspectiva analizei tranzactionale”.
 
Cursul este sustinut de Mark Widdowson (Anglia), psihoterapeut, nivelul TSTA-P (Teaching and Supervising Transactional Analyst in psihoterapie). Mark preda AT in mai multe institute de formare din Europa si este lector in consiliere si psihoterapie la Universitatea Salford. In 2010 a publicat la Routledge lucrarea “Transactional Analysis: 100 Key Pionts and Techniques”. La aceeasi editura ii va aparea anul acesta si o lucrare dedicata depresiei.
 
Prezentarea cursului:
Depresia este o serioasa problema de sanatate mintala, fiind una din cele mai intalnite cauze pentru care oamenii apeleaza la psihoterapie. Nu este numai o forma de tristete profunda, ci afecteaza atat mintea, cat si corpul; afecteaza functiile cognitive, comportamentul, sistemul imunitar si sistemul nervos periferic. Spre deosebire de starile trecatoare de tristete, depresia este considerata o boala pentru ca interfereaza cu functiile obisnuite din cadrul muncii, din procesul de invatare si din cadrul relatiilor.
Este important pentru terapeuti sa cunosca simptomele si manifestarile depresiei pentru a facilita procesul de diagnostic si de monitorizare continua a clientilor, precum si pentru stabilirea unui plan de tratament adecvat.
In acest workshop Mark va prezenta o parte din rezultatele cercetarilor sale privind abordarea depresiei cu ajutorul analizei tranzactionale, demostrand eficienta acestei terapii. Va face o incursiune in principalele modele de abordare prihoterapeutica a depresiei, cu accent pe particularitatile abordarii AT.
 
Mai multe informatii despre cursurile oferite, de CAT-B pot fi gasite la:
www.facebook.com/1CATB
 
Cui se adreseaza?
Cursul se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea personala si profesionala, indiferent de nivelul de cunoastere al metodei analizei tranzactionale sau de formarea profesionala. Este recomandat celor care lucreaza in domenii precum: psihologie, medicina, asistenta sociala, resurse umane, pedagogie.
 
Orele de formare sunt recunoscute de ARAT si EATA si conteaza ca ore de formare pentru obtinerea dreptului de practica de la Colegiul Psihologilor din Romania.
 
Cursul ofera oportunitatea psihoterapeutilor AT din Romania sa cunoasca un formator nou, cu care pot semna contracte de supervizare, inclusiv pentru examenul de CTA.
 
Durata seminarului : sambata: 9.30 – 18.00 cu pauza de masa;
                                    duminica: 9.30 – 18.00 cu pauza de masa.
Pretul: 290 RON. 
 
Locatia va fi comunicata ulterior celor care se inscriu.
Pentru inscriere si mai multe informatii va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa: ClubulAT@yahoo.com
 
 
Sharing is caring 🙂
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on Reddit