Cântare guturală siberiană și vindecare prin sunet, 21-22 Martie, București

Sharing is caring 🙂
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on Reddit

SUNETUL SOARELUI

cu Alexandru Anton

Va invit in weekend-ul 21-22 martie în Bucuresti la un minunat atelier de armonizare energetica si extinderea constiintei prin cantare guturala siberiana. Vom invaţa acest stil vindecator si vom accesa dimensiunile subtile ale sunetului.

soare

Intentia sistemului Sunetul Soarelui:

Folosind cantarea guturala, ne ridicam nivelul de energie interna ca sa ne deschidem inima, sa ne dezvoltam spiritual, sa ne restabilim sanatatea si sa atingem longevitatea.

Sunetul Soarelui, “Un-Hun” in limba tuvina (Tuva, sudul Siberiei, Rusia), este un sistem de vindecare holistica prin sunet conceput de doctorul ucrainean Vladislav Matrenitsky si samanul tuvin Nikolay Oorzhak in urma unei colaborari de 10 ani. Sunetul Soarelui este accesibil pentru oricine, indiferent de sex, varsta, orientarea religioasa.

Un-Hun se bazeaza pe cantarea guturala siberiana, cunoscuta si ca „throat-singing”, un stil in care un interpret canta simultan pe mai multe frecvente. Throat-singing este o parte integrala din samanismul siberian, fiind folosit in ceremonii pentru restabilirea conexiunii cu natura, stramosii, aliatii spirituali.

Eu am invatat cantarea guturala de la Vladislav Matrenistky, iar in 2014 am putut sa studiez de asemenea cu Nikolay Oorzhak cu ocazia festivalului Chemarea celor 13 Samani tinut in Tuva. Pot spune ca pana acum cantarea guturala m-a ajutat sa descopar multa frumusete si putere in viata mea si sa realizez si mai mult ca toti suntem conectati.

In Tuva exista trei stiluri predominante. Kargyraa, stilul grav, ne conecteaza la energiile telurice si la puterea pe care o mostenim de la regnul animal. Khoomei, stilul melodios si duios, este pentru dimensiunea umana – Lumea de Mijloc – fiind folosit, de exemplu, de tata pentru a se conecta la copil inainte de nastere. Sygyt este fluieratul ascutit si energic care strapunge dimensiunile mai inalte ale constiintei si ne ofera acccesul la invatatorii spirituali.

Cantarea guturala este un fruct al conexiunii constiente a omului cu natura. Cantaretii se inspira din sunetele produse de animale, pasari, ape curgatoare si fenomenele naturale si inglobeaza toate aceste nuante sonore in cantecul lor pentru a exprima extazul conectarii la natura, la armonia inerenta din fiecare si din orice. Din perspectiva vindecarii, cantarea guturala poate elibera puterea interioara, crescand energia din corpurile noastre si eliberandu-ne de greutatile emotionale, de tot ce „avem pe suflet”. Natura insasi ne vindeca, inlaturand blocajele dintre noi si tesatura de constiinta care conecteaza intregul univers, activandu-ne abilitatea de a percepe cantecul vietii in fiecare moment.

La acest atelier vom invata cantarea guturala siberiana si vom folosi sunetul astfel obtinut ca sa ne activam puterea si sa trezim sursele de energie vitala. Activarea acestor surse – centri energetici – va duce la restaurarea energiei din organele conexe. Folosindu-ne de sunet si tehnici speciale de respiratie vom descoperi cum putem sa ne controlam puterea interioara, sa ne ascultam corpul, sa deblocam tensiunile si sa ramanem echilibrati in mijlocul furtunilor emotionale. Prin cantarea guturala si energia sunetului ne vom extinde spatiul mental, primind acces la dimensiunile extinse ale constiintei.

Sunetul Soarelui are urmatoarele beneficii:
– normalizarea functiei cardiovasculare si respiratorii
– purificarea campului energetic
– revenirea si cresterea fortei sexuale la femei si barbati
– dezvoltarea rezonantei nazale si craniene,
– fortifierea corzilor vocale: vocea si exprimarea vocala capata armonie, incredere si eficienta
– imbunatatirea functionarii muschilor si articulatiilor, cresterea flexibilitatii si a starii de bine

Pentru participarea la atelier nu este necesara nicio experienta muzicala anterioara.

CAND: 21-22 martie
UNDE: Casa Cu Flori, Str Dumitru Cariagdi nr. 7, zona metrou Piaţa Muncii, Bucureşti
CONTRIBUTIE: 300 RON

INSCRIERI
alexandru(arond)voceavindecatoare.ro
tel 0727958853

Despre facilitator:

sound

Alexandru Anton este practician al Sunetului Sacru si foloseste caile stravechi pentru a aduce armonie in viata moderna. A studiat cu vindecatori din mai multe traditii: Howard G Charing, Barbara Gramlich, Aurel Mocanu, Vernon Foster, Angaangaq, Carlos Sauer, Ruby Gibson. Sustine ateliere de trezire a vocii si ofera sedinte de armonizare energetica prin sunet. Pentru mai multe detalii, vizitaţi http://voceavindecatoare.ro

Sharing is caring 🙂
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on Reddit